Locul si echipa de care ai nevoie

DESPRE NOI

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Downtown Beauty – locul si echipa de care ai nevoie. Numarul de telefon pe care nu il vrei pierdut din agenda si pe care il recomanzi cu incredere la fiecare discutie. Suntem mereu aproape de tine atat ca si locatie cat si ca si servicii si program. La Downtown Beauty The Office profesionalismul se imbina cu pasiunea intr-un cadru relaxat, prietenesc si dedicat. Spatiul aerisit iti ofera intimitatea de care ai nevoie, programul de luni pana duminica de la 10:00 la 22:00 iti confera lejeritate in programare si entuziasmul cu care te intampinam vine sa completeze tabloul perfect al unui salon de beauty. Serviciile complete de la masaj la cosmetica, de la manichiura la barber, de la pedichiura la vopsit, coafat, tuns si tratamente de par, se fac cu produse profesionale, puse, combinate si folosite cu indamanare si pricepere de colegii nostri.

echipa

Colegii nostri nu sunt doar o echipa intr-un salon, colegii nostri sunt bazele unei prietenii de durata, trainice si pline de entuziasm.

Profesionalismul si pasiunea cu care facem lucrurile sa se intample ne fac mereu sa fim alaturi unul de celalalt si sa raspundem impreuna oricarei provocari si oricarei solicitari atat din interior cat si din exterior. Fiecare coleg, individual, tinde sa atinga perfectiunea, iar impreuna am atins-o deja.

Ne pasa de satisfactia si multumirea fiecarui om client sau coleg astfel ca facem tot ce ne sta in putinta ca starea de bine sa se regaseasca si in modul in care ne tratam clientii.

Prietenia si increderea caracterizeaza echipa Downtown si impartasim aceste sentimente cu fiecare client in parte.